Frakt från 49:- Hemleverans 110:-

Fraktfritt från 800:- SEK

Behandling av personuppgifter

Samtycke för registrering av personlig data 

När du lägger en beställning hos Trevon Belysningsmaterial.se, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer-endast om du väljer Egen Faktura, annars är det namn, adress, e-postadress och telefonnummer som vi behöver förstås.

Kommer uppgifter att delas med tredje part? 

Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. 

Rätten att få tillgång till mina uppgifter 

Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras eller helt avidentifieras. Kontakta oss via kundsvar@trevon.se eller 08-409 510 40, så hjälper vi dig. 

Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Tänk på: att du kan när som helst begära att dina uppgifter ska avidentifieras. Det finns inga krav på att vi behåller personuppgifter i systemet.

Uppdaterat 2019-08-15

Björn Östervall
GDPR-ansvarig på Trevon Belysningsmaterial  

Trevon LightingMaterials.se

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen